tuinset

Alles wat jij moet weten over de bescherming van jouw tuinset!

Oeh je lekker de lente is er, de zon is er en we kunnen lekker naar buiten op balkon of in je tuin. Ga jij al tuinkussens kopen of een gehele nieuwe tuinset? En heb jij al bedacht hoe je de tuinsets gaat opbergen? Een beschermhoes voor je tuinset misschien? Nederlanders kopen best vaak nieuwe tuinkussens omdat ze deze niet netjes opbergen en het weer er in gaat zitten, lees hier mijn tips!

Het is zo zonde als we ons spullen niet goed opbergen en we het laten verslonzen. Nederlanders kopen gemiddeld eens per vier jaar nieuwe tuinkussens, dat vind ik best een hoog aantal. En dan vooral omdat het weer erin is gaan zitten. Je kan beter investeren in een beschermhoes voor je tuinset of je tuinkussens.

Beschermhoes voor je tuinset en kussens

Wist je dat? Je hebt hele goede beschermhoezen voor je tuinset. Zo blijft je tuinset erg mooi en en behoud je deze langer. Het ziet er niet altijd even mooi uit hè maar je hebt er veel langer plezier van. Divers soorten, maten en kleuren zijn er beschikbaar. Wat je tegenwoordig veel ziet zijn ronde buitentafels, zelfs daar is aan gedacht! Maar ook voor je tuin kussens is een beschermhoes noodzakelijk. In je tuin kussens gaat het weer dus heel snel inzitten. Zie hieronder voorbeelden van hoezen voor de tuin kussens!

Onderhoud tuinset


Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf van wat voor materiaal je tuinset is gemaakt. Is je tuinset van aluminium dan hoef je er niet veel aan te doen. Goed schoonhouden met een sopje. Maar heb je een tuinset van hout is het aan te raden om, om het jaar het hout te behandelen met speciale protector onderhoud middelen.

Zo zie je, dat je niet net als gemiddeld Nederland om de vier jaar nieuwe tuin kussens hoeft aan te schaffen mits je er op een goede manier mee omgaat. En een hoes hoeft helemaal niet prijzig te zijn en bespaard je dus vele euro’s! Onderhoud van je spullen is the key!

Heb je al lente kriebels gekregen kijk dan zeker even de blog van Fleur van vorig jaar over tuin tips en planten!

totop