trouwkaart kaartje2go

Online trouwkaart ontwerpen bij kaartje2go super easy en stijlvol!

Ga jij binnenkort trouwen en doe je al graag inspiratie op voor de dag. Of houd je je gewoon graag van inspiratie opdoen of ben je wellicht wedding planner? Kijk dan mee in deze blog hoe makkelijk je de mooiste trouwkaart ontwerpt in een vier gemakkelijke stappen bij kaartje2go. In deze blog lees je wat je uiteraard ook niet mag ontbreken op de trouwkaart!

Links een linnen kaart

Online trouwkaart ontwerpen

Het is natuurlijk super leuk om te doen. Maar ook echt een belangrijk item van de bruiloft. Je wilt iets origineels, moois, betaalbaars iets wat eruit springt. Dan ben je bij kaartje2go aan het juiste adres. Je kan kiezen uit een standaard template of je kan een kaart geheel naar wens invullen.

 1. Kies een trouwkaart uit die wilt bewerken naar wens of begin een eigen ontwerp.
  Je kan kiezen uit een enkele kaart of een dubbele kaart net wat je mooi vind. Of net wat in je budget pas een enkele kaart is natuurlijk wat voordeliger dan een dubbele. Iets om over na te denken!
 2. Als je de kaart hebt uitgekozen dan klik je op ”kaart bewerken”. Hier kan je van alles toevoegen aan de kaart en de kleuren bepalen. Heb je een standaard kaart gekozen maar is blauw toch niet helemaal jou kleur? Pas deze dan gemakkelijk aan naar een kleur in wens. Ook kan je uiteraard van alles toevoegen en personaliseer je het helemaal naar wens. Online trouwkaart ontwerpen is super gemakkelijk!
 3. Het personaliseren kan op verschillende gebieden. Je kan het lettertype aanpassen. Maar ook stickers toevoegen die perfect aansluiten bij de kaart. Als je zelf geen inspiratie hebt kan je zelfs een passende tekst toevoegen. Die natuurlijk allemaal betrekken hebben tot de grote dag!
 4. Nu kan je je proefdruk bestellen! Als je klaar bent met de kaart kan je je gratis proefdruk aanvragen bij kaartje2go. Deze dienst is super fijn als je de puntjes op i wil zetten en wie weet past hij perfect uit. In deze stap heb je ook nog keus in de grootte van de kaart. Kaartje2go geeft al aan welk het meeste gekozen is, handig! En daarna kies je het papier soort ben je meer van het mat of glans of misschien wel parelmoer? You choose! Nu wachten dat hij binnen is.
Details

Wat zet je allemaal op de trouwkaart do’s and dont’s

Denk je aan alles wat je op de trouwkaart noteert hier een handig lijstje en wat echt niet nodig is ­čśë


Do’s

 • Trouwdatum
 • namen van het bruidspaar
 • Locatie en aanvangstijd
 • Of het dag of avond gasten zijn
 • Dresscode
 • Cadeau tip
 • Contact gegevens van de ceremoniemeester
  (je wit niet zelfs gespamt worden)

Dont’s

 • Je hoeft echt geen routebeschrijving erbij te zetten, iedereen heeft maps of navigatie
 • Hoeveel gasten er komen, dat hoeft niet. Je kan uiteraard wel een kleine setting benoemen als dit van toepassing is
Verschillende opties

Ik ben altijd erg tevreden over de kwaliteit, snelheid van kaartje2go. Ik bestel andere kaarten ook regelmatig zoals dat Anna een jaar werd. Of de kerstkaarten die gepersonaliseerd zijn toch een stuk persoonlijker, love it!

totop