joone review

JOONE luiers review, zachte babybillen zonder meuk!

Transparant daarvoor staat JOONE paris. Je kan alles vinden wat in de luier zit, en wat niet! Vaak zitten er toevoegingen in dat je denkt huh, in een luier. Vaak wordt er dus parfum gebruikt, chloor en latex of zelfs hormoon tregelaars en parabenen wist je dit? Nee, ik ook niet voordat ik kennis maakte met Joone. Lees hier alles over deze luiers!

Zonder meuk?

Yes, wat je al een beetje las hierboven is Joone transparant wat er allemaal in de luiers zit. En wat erg belangrijk is, wat niet! Alles is traceerbaar en eerlijk en open. De luiers worden gemakkelijk elke maand thuisbezorgd lees hier hoe makkelijk en wat ik er van vind.

Waaruit de luiers van Joone wel bestaan

Ze hebben een ultra zacht elastische vlak wat om het lichaam zit van je kindje. Ze hebben gedacht aan een stevige elastische bevestiging een soort van klittenband het blijft super goed zitten. In de luiers zit een superabsobeerde kern. Ook zit er een dubbele anti- lekbarriere voor overdag en ’s nachts, Anna is serieus nog 0 x doorgelekt met de Joone luiers. Er zt een ademende buitenlaag op met print en een ultrazacht kussen zonder toevoegingen!

Joone luiers review

De luiers van Joone hebben een perfecte pasvorm dat is erg fijn en ook wat ik aangaf Anna s nog geen een keer doorgelekt. En in de nacht had ze dit nog weleens bij een ander merk. Scheelt echt een hoop gedoe natuurlijk. De luiers zijn wel aan de prijs vergeleken met een andere merken. Maar je krijgt er veel voor terug ook als je aan het milieu denkt! En wat ik ook nog het allerleukste vind zijn alle printjes die de luiers hebben.

joone-luiers

Printjes op de luiers van Joone

Hoe leuk zijn de fijne printjes op de luiers van Joone. Ze hebben een paar printjes standaard in het assortiment. Maar passen dus ook vaak printjes aan in de tijd van het jaar. Of lanceren weer een nieuwe print. De nieuwste print van nu is Gabriel met vrolijke regenbogen, deze bestel ik nu al een twee maandjes. Super cute!

Dit artikel is echt een Joone luiers review maar ik heb ook er al eerder iets over geschreven in een verzamelblog.

totop