behang kinderkamer

Hip en trendy behang voor de kinderkamer

Zijn de muren in jouw kinderkamer of babykamer ook zo wit en saai? Met een toffe print op een behang tover je een saaie wand zo om in een sfeervol aanzicht. Belangrijk is om lekker vooruit te denken en kijken wat bij elkaar past. Maak een moodboard en bekijk of alles bij elkaar past en dan kan je het kinderbehang kopen. En lekker afstylen daarna ik zal je eerst wat hippe behang laten zien. Neem hier een kijkje in de trends voor behang voor de kinderkamer.

Assortiment behang voor de kinderkamer

Er is een super groot assortiment aan behang soorten voor de kinder en babykamer. Soms is het fijn om de allerleukste hipste behang soorten even op een rijtje te zien. Wat zie je nu veel terug op internet zoals Instagram en Pintrest:

Jungle behang

Dit is al een tijd echt trending en zie je nogsteeds terug. Wel zie je dat het behang print juist of heel druk is qua aanzicht of dat er juist een vast patroon in zit. Ik vind het nog een feestje om naar te kijken! Je ziet dat behang echt een op leuke speelse manier gebruikt word zoals hieronder.

aap-jungle-behang-xdoodleedo

Dieren patronen

Wat ik aangaf in het jungle behang zijn dat de vaste patronen ook vaker terug komen. Net zoals hier van het merk Esta ze laten de poezen mooi verspringend terug komen zodat het nog rustig oogt.

esta behang hip

Flower power retro

Ah, super cute dat deze toffe printjes ook weer een comming back maken dit soort behang is toch te zoet! Deze retro print met bloemen op behang voor de kinderkamer zitten te leuk!

Confetti behang voor de kinderkamer

Een mooie basis voor de kamer is belangrijk. Dit behang voor de kinderkamer is lekker speels. En kan je fijne rustige meubels gebruiken om het af te maken.

Op een MDF plaat behangen


Wil je liever niet behangen op je muur. Of houd je erg van veranderen dan is een MDF plaat behangen een prima alternatief. Ik heb dit zelf ook gedaan is huis en ik ben er blij mee. Als je hem zat bent zet je hem weg of dan verander je een behangetje easy!

Ik ging toen ook voor het jungle thema op een MDF plaat voor de kinderkamer. Ik hoop dat je leuke inspiratie hebt opgedaan uit deze blog, succes!

totop