creatief life 2022

Creative Life, creatief event in Utrecht must to go!

Na een jaar wachten mocht het dan eindelijk, het leukste creatieve event van Nederland: Creative Life. De persconferentie maakte het nog even spannend, maar met QR-code of testen voor toegang konden we gewoon naar binnen. Wat super fijn is natuurlijk dat we weer een leuk uitje hebben. Creative life here we come.

Droomlocatie in Utrecht


Ben je al eens op een creatief event geweest? Er zijn er verschillende in Nederland, maar deze heeft toch echt mijn voorkeur. Misschien komt het ook wel doordat het op een van mijn favoriete locaties van Nederland wordt gehouden. Namelijk de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Klein stukje geschiedenis: deze historische fabriekshallen van de Koninklijke Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel – kortweg ‘Werkspoor’ genoemd, werd in 1828 opgericht. Er werden tot de jaren ‘70 motoren, stoommachines en rollend materieel geproduceerd.

Inspiratie op creative life


Behalve dat je je kan laten inspireren door de verschillende bedrijven (gemiddeld zo’n 55+) die deelnemen, zijn er ook workshops en masterclasses te volgen. Er hangt een heerlijk  sfeertje en je maakt kennis met mooie bedrijven. De een nog gepassioneerder dan de ander en zeer uiteenlopend qua creatieve uitspatting.

Workshops op het event

Dit jaar volgde ik maar 1 workshop. Maar in de afgelopen jaren heb ik zeer verschillende workshops gevolgd. Van fotografie tot leer bewerken en van borduren tot stickers plakken. Heb jij bijvoorbeeld ooit van cyanotypie gehoord? Ik, in 2018, dus ook niet, maar het was fantastisch om te doen. Deze keer maakte ik kennis met de droogbloemen van HappyCircle.  Isabel is een fantastische gastvrouw met een heleboel kennis om je te helpen iets moois te creëren. Behalve mijn creatie van de workshop ging er ook een mooie plantenhanger mee naar huis.

Kaartjes voor Creative life 2022


Inmiddels zijn de kaartjes voor Creative Life in maart 2022 alweer geboekt. Nu maar hopen dat we weer mogen genieten van dit mooie event. Is dit te creatief en ben je meer op zoek naar een toffe beurs voor als je net zwanger bent en/of kleine kinderen hebt? Dan is We are pregnant een aanrader. Dit wordt door dezelfde leukerds georganiseerd en op de website las ik dat ze bezig zijn met iets nieuws… ben benieuwd.

Deze blog is geschreven door Shanne van Huisje bij De Brink

totop