Fjord blue stokke

Stokke Tripp Trapp stoel ervaring & nieuwe kleur!

De Stokke Tripp Trapp stoel een meegroei stoel voor het leven. Hier deel ik mijn ervaring met de Tripp Trapp en laat de nieuwe kleur Fjord Blue zien in ons interieur. Het is eigenlijk een product wat ik elke ouder aanraad om aan te schaffen voor hun kleine. Het is een mooie houten stoel wat echt jaren mee gaat een echte ‘musthave’.

De Tripp Trapp stoel van Stokke die mee groeit met je kindje, een stoel voor het leven.

Tripp Trapp stoel in je interieur

We hebben al eerder ervaring gehad met de Tripp Trapp stoel van Stokke in een lichte kleur hout. Maar de Fjord Blue is natuurlijk de kleur blauw van ons interieur. Wat een verandering het ademt rust uit en maakt een geheel. W hebben mooie velvet blauwe eetkamerstoelen en dit sluit zo mooi aan! Je hebt natuurlijk naast de Fjord blue Tripp Trapp stoel ook andere kleuren wat wellicht aansluit in jouw kleur keuze in je woonkamer.

Let goed om dat je de hoek 90 graden is voor de juiste zit houding.

Gebruik looptijd van de Stokke Tripp Trapp stoel

Wat ik onwijs fijn vind aan een Stokke Tripp Trapp stoel is dat je hem vanaf baby tot zeker volwassenen kan gebruiken. Je schaft de basis stoel aan en je kan hem daarna blijven ‘upgraden’:
– New born set
– Baby set met bijvoorbeeld het tafelblad
– Een opbergbak voor achteraan de stoel

Kortom de Stokke Tripp Trapp is even een investering maar je haalt het er sowieso uit! Tegenwoordig vind het het belangrijk om duurzame producten te kopen zowel speelgoed als gebruiksvoorwerpen.

tripptrapp
Foto van de beuken versie met opbergbak

Stokke blijft innoveren

Wat mega handig is dat Stokke blijft vernieuwen en meedenken. Zo hebben ze de Storage gelanceerd en blijven vernieuwen in mooie kleuren voor de Tripp Trapp stoel. De storage oftewel een handige opberger voor verschillende spulletjes is wel ons favoriete gadget voor de stoel. Zo heb je altijd smoelenpoetsers, slabbertjes bijdehand en slingert het niet rond!

Ik ben erg benieuwd wat jij vind van de mooie nieuwe kleur?

totop