Amerika met kind

Amerika met kind ons reis langs de westkust!

Het is alweer even geleden dat mijn vriend, Anna en ik een rondreis gemaakt hebben gemaakt rond de westkust van Amerika. Namelijk vorig jaar al september 22. Times fly, onze volgende trip ver weg staat al geplant maar daar later over. Laat ik je vertellen over naar Amerika met kind!

Maar serieus hoe doen jullie dat dan met Anna? Heeft ze geen last van het tijdverschil? Dat is eigenlijk de meest gestelde vraag over ver weg reizen met Anna. Eigenlijk deed ze het best van ons alle drie.

Amerika met kind Los Angles

De vlucht en tijdsverschil

We hadden expres een directe nachtvlucht geboekt naar Las Vegas. Zodat we lekker kon slapen, NOT. Ze heeft letterlijk maar anderhalf uur geslapen de hele vlucht. Martijn en ik loste elkaar af zodat we beide wel wat uurtjes konden slapen. Voor de rest was ze super chill, met tablet, speelgoed en ze mocht het klm personeel helpen met water en koekjes uitdelen dat was natuurlijk helemaal fantastisch! Ook van het tijdsverschil had Anna het minste last we kwamen daar in de middag aan en had Anna er eigenlijk al bijna 24 uur opzitten. We moesten uit het vliegveld nog lang wachten op ons huur auto want die prijsklasse bleek helemaal zijn uitgeleend. We mochten gratis grotere upgrade maar dat wilde wel helemaal niet! Benzine is niet zo prijzig als in Nederland dus we wilde gewoon dat formaat, haha. Uiteindelijk in het hotel aangekomen een rondje gelopen in Las Vegas en lekker pizza op de kamer opgegeten!

Ons route

Las Vegas, Page, MonumentValley, Laughin (puur als tussenstop), Palm Springs, Los Angles, Morro Bay, Monterey en eindige in San Fransico. Ons reis duurde precies 4 weken! Dit vonden wij precies goed qua reizen en dagen aangezien we wel met Anna reizen die toen nog 2 bijna 3 werd op vakantie! Met zijn twee zouden we wellicht wat meer hebben bezocht. Maar we zijn van mening met een kind liever iets rustiger en meer van een plek zien!

Amerika met kind

Als er een land kindvriendelijk is, is het Amerika wel. Overal in de buurt zijn leuke speeltuinen zoals deze waterspeeltuin in Las Vegas! Leuke tip trouwens de app PLAYGROUND als die die opent in de buurt waar je bent vind je de allerleukste speeltuinen! Ook in de supermarkten vind je van alles tot voeding, eten, knijpfruit, fruit alles hebben ze gewoon. Eigenlijk niet de poedermelk gecheckt daar zijn wij al tijden af. Ook de mensen zijn erg lief en ook tegen Anna ze kreeg zoveel complimenten SHE IS SO ADORABLE ­čśë

Ik zal nog een leuke blog maken over onze route en bezienswaardigheden!

totop