ookinhetpaars

Over de webshop ook in het paars

De naam zegt het al alles in deze shop is paars. Haha nee hoor wees maar niet bang! De webshop ook in het paars is tot een andere reden tot stand gekomen. Alles erover lees je in deze blog over de interieur webshop!

Hoe de eigenaresse Claudia op de naam is gekomen!? Uiteraard.. haar lievelingskleur is paars!
De shop van ook in het paars bevat onwijs leuke items! Van kussens, tot plaids, dekbedovertrekken en ook aan de kleinste is gedacht. Onwijs leuke ledikant dekens! Claudia is de owner van de shop! Je zal het niet geraden hebben maar haar lievelingskleur is paars. Vanuit daar heeft ze de webshop naam bedacht. En haar passie ligt bij interieur. Maar hoe pas je je interieur aan zonder too much te spenderen. Daar is haar shop op gebaseerd! Je vind allerlei soorten aankleding.

Ik zelf ging voor een kussen! De grijze variant. Want kussens maken interieur. Je hebt zoveel verschillende kleuren, maten, vormen. En deze past helemaal bij mij! Een mooi strak design met een toffe print. Beetje gekkig, jap thats me! Ook heb ik natuurlijk al aardig wat kleur in huis. De groene muur en grijze lambrisering. Daarom ging ik voor een grijstint. Het is een neutrale kleur. Maar springt er toch lekker uit!
Ook niet geheel onbelangrijk is dat Claudia het liefst duurzaam werkt. Zo zijn heel veel artikelen. Bijvoorbeeld de plaids worden gemaakt van fairtrade wol. En de plaids en kussens onder andere zijn gemaakt van biologisch katoen.

Dus als je iets koopt in de shop van Claudia. Weet je zeker dat jij denkt aan het milieu!
Wil jij ook zulke leuke items van ook in het paars?

Of om mooie impressie en woonsfeer te zien en proeven. Kijk op haar Instagram acount: www.instagram.com/ookinhetpaars

totop