Kerstbomen tot de max, deel 1!

Kerstboom inspiratie!

Wie houd er nou niet van. De meeste die ik ken zeker wel 😉

Behoor jij ook tot de kerst-liefhebbers!? Hier een paar pracht bomen op een rijtje!

Hier de kerstboom van Karin. Karin heeft dit jaar voor een echte gekozen. Nog nooit heeft ze eerder een echte gehad! Ook koos zij voor een kleine variant,
omdat ik dit nu mooi vond passen in de inrichting. Achter de tafel heb ik nl. Een groot doek met kerstboom, dus ook nog een grote echte leek mij teveel worden.
Ik heb gekozen voor alleen wit in de boom, en heel minimalistisch.. Ik hou hiervan, en ook dat past beter in ons interieur!

Wil je meer zien van Karin en haar kerstige-interieur: www.instagram.com/k_a.r.i.n

 

 

Toen Michelle een jaar geleden in hun huis kwamen wonen, hadden zei een kleinere (kunst) kerstboom vanuit hun vorige appartement. Nu ze een groter huis hebben, stond dat een beetje zielig!
Zei hebben deze boom van vrienden van mijn ouders gekregen, want ze wilde deze weg doen! Super zonde van deze boom, dus wij wilde hem graag hebben.
Zoals je ziet hangen er in de kerstboom verschillende items. Weinig ballen eigenlijk! Houten hangers en sterren, dromenvangers, geweitjes, een koperen rendier enz. Michelle vind koper altijd een warme kleur dus daarom heeft Michelle onder andere voor dit gekozen. En er hangen ook een paar zwarte en houten hangers in, wat ik ook super leuk vind. Ik hou niet van zo’n overvolle boom vol met slingers en dat je de takken niet eens meer ziet. In dat opzicht hou ik wel van wat rustiger. Maar er mogen wel genoeg leuke spulletjes in hangen!

Wil je haar prachtboom en interieur nog meer bewonderen?  Neem een kijkje op haar instagram:  www.instagram.com/mich_wonen

 

 

 

De de avond voor dat Kylie de boom op ging zetten. Was zij gezellig spelletjes aan het doen met vrienden. De vriendin die op bezoek was vertelde dus dat zei nog nooit zelf een boom heeft versierd.
Omdat haar moeder graag zelf de boom deed. Kylie en haar vriend verraste haar om te vragen of ze mee wilde helpen met hun boom! Dit jaar besloot Kylie om allerlei kleuren in de boom  toe te voegen.
En kocht allerlei nieuwe versiering. De ‘Ariel’ kerstbal heeft ze enkele jaren geleden van haar ouders gehad. Omdat ze vroeger en.. nog steeds fan is van disney!

Wil je meer zien van Kylie? Neem een kijkje op haar instagram: www.instagram.com/dr.house_by_kylie

 

Volgende week weer kerstboom inspiratie!

because we love it!

 

totop