Bert Jan: Aan tafel!

Gezellig hoor! Schuif maar aan! Ik vind het heerlijk om aan tafel te zitten… maar niet om te koken! Bah! Wat heb ik daar een hekel aan! Ik kan het ook niet!

Als ik een simpel gerecht maak (waar bij staat dat het in 20 minuten klaar is) Ben ik 3 uur aan het opruimen! JA! Daar heeft toch niemand zin in! Als ik kook zorg ik altijd dat alles al helemaal klaar staat en dat ik het alleen maar hoef op te warmen.. Zo ziet niemand dat het een enorme chaos in de keuken is geweest! – Ik vind dit super slim van mezelf dus ik hoop jij ook! – Van een mooie tafel kun je niet eten! HOE ZO NIET?!

 

Natuurlijk wel! Uiteindelijk kijken we allemaal liever naar een mooi tafel dan naar een rommelige tafel! Zo gaat dat dus met mannen maar ook met tafels! Als ik aan het daten ben en ik kom er achter dat die knappe leuke jonge in een smoezelig huisje woont… Kan hij praten als Brugman maar mij hoeft hij niet meer te bellen! Ik wil een mooie tafel! Als hij bij mij langs zou komen hoeft hij zich geen zorgen te maken. Ik heb in een mum van tijd de tafel leuk gedekt! Alleen… komt er niks op het bordje want waarschijnlijk heb ik niks in huis! Dus belt hij mij ook nooit meer. #visuelecirkel Servetten verslaving!

Bij mij kun je meteen merken of ik je aardig vind of niet! Het is namelijk zo dat ik het zonde vind als m’n servetten opraken. JA! Ik meen het hoor! Klinkt vast heel gek maar ik raak op de één of andere manier altijd een beetje in paniek wanneer m’n pakje voor meer dan de helft leeg is. ( lijkt wel een sigaretten verslaving nu ik het zo zwart op wit zie ) Dus als je bij mij eet – wat op zich al uniek is – en je krijgt een vrolijk/gezellig servetje in de kleuren van op dat moment de accessoires in m’n huis zit je goed! Als je een simpel wit servetje of zelfs geen servet krijgt… Heb ik eigenlijk liever dat je vertrekt! Favoriete meubelstuk!

 

Als ik 1 ding aan zou moeten wijzen als favoriet meubel is dat met stipt op 1 de eet tafel. Ik hou er zo van om met vrienden en familie aan tafel te zitten. En dan aaaaaal die gesprekken aan tafel! Ik hoop niet dat hij op een dag ineens terug gaat praten ofzo! Of dingen weer door verteld! Verschrikkelijk! Wanneer ik de tafel op dek vind ik het leuk om alles door elkaar heen te zetten. Zelf vind ik dat er heel bourgondisch uit zien. Zeker als er allemaal verschillende schaaltjes op staan met lekkere hapjes! Aiaiai! Ik blijf dan zitten eten! En als het gezelschap en de wijn goed zijn hoor je mij al helemaal niet klagen!

 

Wil je meer van Bert Jan zien? Bekijk zijn mooie instagram: www.instagram.com/goodstuffby

 

1 Comments

totop