Herfst selectie overtrekken van Smulders textiel

De kortere dagen overdag en langere nachten in bed hier: De herfst selectie overtrekken van Smulders textiel. Wij zijn echt uitslapers eens kijken of dat met de kleine nog lukt? Anders is het alsnog heerlijk om lekker samen wakker te worden en te knuffelen voordat we direct naar beneden gaan in het weekend. En daar hoort natuurlijk bij een mooie herfst selectie overtrekken bij!

essenza home

Ik heb in samenwerking met Smulders textiel een herfst selectie gemaakt van de aankomende trends van de herfst en winter collecties. Wat zie je terug komen qua kleuren en waar kan jij lekker lang in blijven wegdromen. Hier een selectie van vijf dekbedovertrekken die je niet mag missen aankomende herfst en winter! Ben jij meer van de printjes kijk dan eens bij deze blog en kun jij twinnen!

Beddinghouse: Levina


Prachtige herfst kleuren met deze kleuren combinatie brengt je gelijk in een stukje natuurlijk. Het mooie jaargetijd vol met kleuren en geuren van buitenaf. Het overtrek is gemaakt van zacht flanel en de gebruikte stof voelt net als dons aan! Shop hem hier: Levina

levina

Walra: Pure craft


Grijs doet het altijd goed als dekbedovertrek maar dit gelamelleerd grijs geeft net even iets extra’s aan je slaapkamer. Het is stoer en speels tegelijk en het past bij elke woonstijl! Het overtrek is van flanel- katoen en daarom houd het extra lang jouw lichaamstemperatuur vast, heerlijk dus voor in de koudere maanden. Shop hem hier: Pure craft

walra

Kayori: Nichi


Heeft heeft al een bijzondere naam dit overtrek neemt je mee visueel naar een andere dementie. Het oogt strak maar ook speels. Heb jij een rustige slaapkamer qua kleur dan kan je best zo’n gewaagde overtrek gebruiken! Het is gemaakt van biologisch katoen- satijn. Het materiaal is ademend en absorberend en voelt lekker soepel aan. Shop hem hier: Nichi

kayori

Beddinghouse: Sabor flanel


Elegant en stoer en helemaal van deze tijd de overtrek met een dieren print. Dit overtrek is natuurlijk hartstikke trendy en door de warme tinten perfect voor aankomend seizoen. De print is doorgevoerd aan zowel voor als achterzijde en op de kussenslopen. Het overtrek is super sfeervol in je slaapkamer en als het aankleed met mooi groen, picture perfect. De overtrek is gemaakt van geruwde flanel katoen lekker zacht er warm tegelijk. Shop hem hier: Sabor flanel

beddinghouse

Essenza: Guy


Mijn absolute favoriet die ik zelf thuis ook op ons bed heb liggen. Hij is blauwachtig en licht verwassen dit geeft een extra twist aan de overtrek. Het overtrek is stoer en soft tegelijk perfect match voor in je slaapkamer. Hij is gemaakt van 100% katoen hij voelt heerlijk zacht aan. Shop hem hier: Guy

essenza guy

Hier mijn vijf favoriete voor de herfst en wintertijd. Welke overtrek is jou favoriet?

totop