Trendy wonen met een complete meubelset

Met een complete meubelset ben je zo klaar in je woonkamer en hoef je het alleen nog af te stylen. Zo neem je een woon struggle uit handen! We gaan richting de herfst en winter periode we zijn steeds meer binnen te vinden lekker knus onder een kleed je op de bank. We kiezen tegenwoordig vaker voor gemak, duurzaam en mooi wonen dan ben je aan het goede adres met een complete meubel set!

Een complete meubelset is een uitkomst voor je woonkamer. Je hebt hele gave sets in verschillende soorten, maten, kleuren, hoogte en stijlen. In deze blog laat ik een aantal mooie voorbeelden zien. Tegenwoordig zijn er talloze mooie sets waar je uit kan kiezen dat was voorheen wel anders. Als je aan een complete set denkt hoor ik vaak het woord saai vallen. Ik heb onder andere een aantal Instagram volgers gevraagd om hun meubelsets te showen voor inspiratie!

Allereerst het mooie huis van Carmen ze heeft een prachtige woning samen met haar vriend en kids. Ze heeft landelijke stijl en heeft in haar woning gekozen voor een complete set. Zoals je hier onder ziet een heel pakket: Tv meubel, dressoir, salon tafel, eettafel en een prachtige buffet kast. Ze weet dit mooi af te stylen en te combineren met een stoere lamp en een prachtige kroonluchter!

Ook Eline heeft in de woning van haar ouders een complete meubelset. Je ziet hier dat het modern en strak ook gewoon kan! Met de donkere muur oogt het stoer en de grote ramen laten genoeg licht naar binnen.

Als laatste hebben we het mooie huis van Nanda. Ze heeft een heel strak en modern huis en weet een complete meubelset absoluut mooi te stijlen met zonder al te veel poespas erom heen. Het oogt rustig en clean, zo uit een boekje toch!

Tegenwoordig zijn en prachtige meubel sets te koop zoals je ziet! Ik hoop dat je nieuwe inspiratie hebt gekregen over het kopen van een complete set.

Als je op zoek bent naar een perfecte garderobe kast kan je hier een kijkje nemen!

totop