familie twinning outfit

Familie twinning outfit van SNURK in palm beach style!

Een familie twinning outfit is helemaal hot! Je kent het merk SNURK vast en zeker. Van de geweldige prints op dekbedovertrekken, pyjama’s, kleding en nog veel meer gave items! Elke keer sta ik verrast hoe origineel de prints zijn. Een vliegend ei op je pyjama? Een meisjes droom een ballerina zijn? Of wil je liever net als ons op de Malediven wanen met palmen op je overtrek? En nu mogen wij ook nog in een familie outfit twinnen, ik houd ervan! Kijk je mee?

familie twinning outfit
Ons kleine SNURKje

Eerst ffies over SNURK

Naast dat ik zelf SNURK, sorry schat! Is het merk echt heel erg tof. Ik wil wel weten wie er snurkt van de twee zou het Eric of Peggy zijn? Deze twee knap koppen zijn de oprichters van SNURK! Ze staan voor duurzaamheid en mooie materialen, biologische katoen soorten en de fabriek waar alle SNURK(s) worden gemaakt staat in Portugal. Ze zijn een hecht en mooi team open en transparant en ze hebben echt een uber vette bedrijfs- video. Heerlijk los en van deze tijd en alles wat je wilt weten komt erin voor met humor.

Familie twinning outfit


Joe, ik houd er echt van. Kijk ons nou zijn we geen mega leuke clichè familie? Haha, alles behalve dat hoor kan ik je vertellen. Wij kozen voor de palm beach style omdat ik zoals je wel weet veel van groen houd en van planten en het gewoon een heerlijke print is! Het materiaal is lekker soepel en valt als een gordijn om je heen. En Anna haar pakje is heerlijk zacht knuffelbaar het pakje is ook heel makkelijk aan te trekken lekker rek stofje! Als je interesse hebt in de laatste trends qua baby outfits is dit ook leuk om te lezen!

Snow kwam ook even SNURKen

Beddengoed van SNURK

Ik kan je vertellen wij snurken er goed onder. Heerlijk materiaal dit palm beach overtrek is gemaakt van biologisch katoen. Ik vind katoen voor bedden goed sowieso een cadeautje om onder te liggen. En zeg nou eerlijk je waant je op vakantie met deze print, je voelt het briesje al… (raam stond open) Anna vind trouwens ook erg fijn dit ligt namelijk elke nacht vanaf half 5 bij ons, thanks hè. Word tijd voor ledikant format snurk goed 😉

Verder ben ik echt fan van de prints die SNURK heeft. Het is geniaal bedacht als je de eerste bedrijfs- video hebt bekeken van SNURK dan zag je dat het idee is ontstaan van een kartonnen doos print op een dekbed voor zwerfjongeren. Heel mooi en nu hebben de dit neergezet kijk nou zelf naar deze toffe ideeën:

SNURK beddengoed voorbeelden

Wij zijn in ieder geval fan van SNURK! En mega blij met ons beddengoed en ons familie twinning outft! Zie jij je al twinnen?

Groetjes van ons!

totop