Online wanddecoratie bestellen bij posterstore

Mooie unieke online wanddecoratie bestellen gaat super makkelijk bij posterstore. Posterstore is bedrijf wat zich richt op het Scandinavische design en dus tijdloos is. Zo kan je er lekker lang van genieten in je huis. In deze blog laat ik het je zien en waar mijn keuze is opgevallen en hoe makkelijk het is om je online wanddecoratie te bestellen!

Weetjes over posterstore


Zoals je weet is dat posterstore zich richt op het Scandinavisch design. Het is ook een Zweeds bedrijf en daar worden ook de posters afgedrukt. Posterstore is milieu bewust wat een dik pluspunt is natuurlijk. De posters worden afgedrukt in een van de beste drukkerijen in Zweden op milieu vriendelijk gecertificeerd premium papier!

Online wanddecoratie

Online wanddecoratie bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij posterstore helpen ze je graag een handje en denken ze mee om jouw perfecte poster wand te creëren! Als je op de website komt heb je diverse keuzes zoals: Losse posters kiezen, inspiratie opdoen, nieuwe collectie bekijken, bestsellers maar ook inspiratie voor fotowanden en fotolijsten. En juist die keuze kan je heel erg helpen op verschillende manieren!

wanddecoratie


Als je klikt op inspiratie voor fotowanden. Krijg je direct al te zien welke posters en formaat je moet bestellen om deze wand te creëren van de afbeelding. Maar wellicht in deze poster keuze niet geheel je smaak maar vind je de lijst op stelling wel erg mooi! Het enigste wat je nu hoeft te doen is deze lijsten in de winkelmand te stoppen en hierbij jouw favorieten posters uit te zoeken!

Mijn keuze bij posterstore

Omdat onze wanden aardig goed gevuld zijn en ik het niet te druk wilt hebben overal heb ik gekozen voor grote lijsten met poster die je zo in huis kan zetten als een echte eyecatcher! Het is weer helemaal in om een lijst op de grond te zetten tegen de muur. Of op een dressoir of zoals hier een tv meubel. Als je leuke inspiratie wilt opdoen over eyecatchers in je interieur daar vertelde Beau in een gastblog meer over!

Spelen met de lijst en de posters

Wat ik gaaf vind om te doen dat heb ik van mijn vriendin Aylin het spelen met lijsten en posters erin. Als je een grootte lijst hebt en daarin een kleine poster stopt houd je ruimte over. Maar dit geeft juist een speels effect! En geen standaard aanzicht, gaaf toch?

Wil jij ook betaalbare kunst aan de muur. Bestel nu jouw posters met maar liefst 30% korting! Deze korting is 14 dagen na plaatsing van deze blog geldig: happyayla 30 geldig t/m 10 mei 2020. ( exclusief selection posters)

Voor wat voor soort wand zou jij gaan?

totop