Gastblog Beau: Eyecatchers don’t look too far

DON’T LOOK TOO FAR…

Ik zat te huilen omdat mijn eyecatcher de mooiste, beste keuze ever waardoor je je enorm trots voelt)waren stuk!
Een van de grootste reden waarom ik wilde verhuizen waren plotseling door een ongelofelijke stomme reden niet meer bruikbaar.
Zooo verdrietig was ik. Net 3 maanden voordat wij gingen verhuizen, ik hoefde niet meer te verhuizen! Ik hoefde geen nieuw huis meer!

 

Hoe lang moest ik weer sparen voordat ik exact! dezelfde lampen kon kopen? Of… kon ik alvast bestellen? Oké er is gelukkig een oplossing voor alles.

Het gaat om onze Moooi Light Shade Shade Chandelier by Jurgen Bey:

 

 

 

Ondanks alle moeite om deze lampen weer te kopen, wat uiteindelijk gelukt is dus! was er iets anders in ons nieuwe huis dat aandacht trok.
Mijn hart ging sneller kloppen voor de print van het oude huis welke wij afgebroken hebben om ons huis te kunnen bouwen.
Iedere keer dat ik er naar keek dacht ik aan alle herinneringen van de mensen die hier afgelopen decennia hebben gewoond.
Ik had ook gemerkt dat als we bezoek kregen en met trots een rondleiding gaven, stonden we altijd extra stil bij deze foto om het verhaal te vertellen.

 

  

 

Wat is nou een eyecatcher? De bewuste keuze die je gemaakt hebt, misschien hoe lang je er voor gespaard hebt, of iets unieks met een bijzonder verhaal achter?
Ik ben het met jullie eens, hoewel wij met z’n allen bezig zijn om ons huis net iets anders, mooiers en specialers proberen te maken met allerlei ‘hippe’ items, soms kunnen vergeten dat het daar niet om gaat.
Het gaat om het verhaal, om de momenten die je meeneemt naar je fantasiewereld. Nu besef ik dat het niet eens over een object gaat maar over jezelf… Je energie, je toewijding en je enthousiasme…

JIJ BENT HET!

 

Much loves,

Beau

www.instagram.com/beauinsideout

totop