happyayla unboxing blogbox rvg media

happy mom blog box unboxing van RVG media

Ik mag weer een van de gelukkige zijn Happy Ayla, lekker toepasselijk! Ik ontving de happy mom blog box van RVG media. Want jawel, het is bijna Moederdag! En wel extra speciaal de eerste keer Moederdag voor mij. Ik ben reuze benieuwd wat ze dit keer voor moois en leuk in de blog box hebben gestopt!

Voor de feest dagen ontving ik al een feestdagen blog box. Die was echt fantastisch er zitten zulke mooie items in en echt bruikbaar wat mega fijn is natuurlijk! Ik heb zin om te unboxen, kijk je mee?

Capi europe in de happy mom blog box

Nou, Capi europe is geen vreemd merk voor mij. Ik ben natuurlijk al mega fan van de producten van Capi en vorig jaar April heb ik samen met Joy van Capi een influencer Event georganiseerd. Waar Andrea een super leuke blog over schreef als je er alles over wilt weten!

Maaarrr in de box! Een prachtig bijenhotel en een voederhuisje voor vogels. Nou moet ik zeggen dat insecten welke dan ook mij niet erg aanspreken. Maar er word in de briefing duidelijk uitgelegd dat het bijen hotel echt alleen solitaire bijen aantrekt! Hij is 100% recycle baar en gemaakt van natuurlijke materialen, yes to that. Dat geldt het zelfde voor het voederhuisje. Belangrijke tips voor het voederhuisje zijn dat hij het liefst op het oosten hangt en een beetje beschut en niet te laag anders komen Snowie en Sunnie op bezoek.

bird feeder en bijenhuis

Curver jute mand

Ik ben de laatste tijd echt van het organizen in huis. Alle kasten na lopen en netjes in mandjes en potjes stoppen. Nu moest de commode van Anna nog gebeuren. En met de manden van curver is het weer netjes. Ik heb alle hoezen voor het verschoonkussen erin gestopt! Ik heb al manden van curver in huis namelijk in de inloopkast waar ik sokken in stop. Je kan ze manden kopen op bol en bij karwei in de winkel.

Mand van curver happy mom blog box

Jeh Jewels colier met losse bedels

Ik ben weer super supper happy dat Jeh Jewels in de happy mom blog box zit. Wat een fantastisch merk. Vorige keer zat er in de feestdagen blog box een cadeau bon in die super nuttig is besteed. En nu zit er hele mooie collier in met verschillende bedels en diverse betekenissen. Het is mooi voor Moederdag in deze ongrijpbare en moeilijke tijd. Leuk om te weten voor jou is dat tot woensdag 13 mei er 25% korting word gegeven op de Icons op de website! #moederdagcadeautip

jeh jewels blog box

Asmodee azul zomerpaviljoen

Ah top ik houd enorm van gezelschap spellen! Ik ben nog niet bekend met dit spel maar zo te lezen is het erg interessant. Het speelt zich af in Portugal waar je de vloeren moet betegelen van een koning nou helemaal weggelegd voor een interieur- gekkie toch?

happy mom blog box

Magix photostory deluxe

Nou als ‘instagrammer’ bewerk ik weleens mijn foto’s maar meer de belichting of hooglichten ik gebruik verder geen filter. Ik ben heel benieuwd hoe deze software van Magix uitpakt en wat ik er van vind. Ik ga hem zeker snel testen. Je kan er mooi slide shows mee maken en op een leuke manier presenteren.

Happy mom blog box

Er zaten weer fanatische mooie bruikbare items in de happy mom blog box. Ik ben weer enorm verrast en altijd een feest om deze mooie box uit te pakken! Ik ben al mega verwent voor Moederdag!

totop