Yay, unboxing feestdagen blog box van Rvg media!

Een feestdagen blog box! Yay, ik houd van de feestdagen en ik houd van de blog boxen van Rvg komt dat even goed uit. Ik mocht al eerder een blog box ontvangen met mooie woonitems erin. En dit keer een van de gelukkige die de feestdagen blog box mocht ontvangen. Ik laat je zien wat er allemaal in zit. Kijk je mee met de unboxing?

Dixit een gezelschap kaartspel in de feestdagen blog box


Als er een dol is op spelletjes dat ben ik het wel. Een keer in de maand gaan we met vrienden om tafel en worden er allerlei spellen gespeeld. Dixit kende wij nog niet dus we zijn erg benieuwd! Dixit is een sprookjesachtig spel en bevat super mooie kaarten die voor interpretatie vatbaar zijn. Bij dit spel moet je je verbeelding goed gebruiken en lekker de vrije loop laten gaan. Je hebt zes kaarten in je hand waarop mysterieuze tekeningen te zien zijn. Om de beurt is er een speler de verteller die een kaart uit zijn hand kiest en omschrijft. Dit kan op diverse manieren zoals gebaren, geluiden of een woord te noemen. Het is een enorm creatief spel en eenvoudig ik zou zeggen probeer zelf uit je shopt hem hier.

Een heerlijk pakket van Leev, goede voornemens?


Ik ben niet zo van de goede voornemens. Als ik iets wil bereiken stel ik op dat moment mijn doelen. Maar het neemt niet weg dat ik na mijn zwangerschap wel iets aan het werk mag inderdaad. Ik ben zeker niet van het diëten maar wel van er op letten. Leev staat voor eerlijk en biologisch ze hebben onder andere heerlijke ontbijtproducten, bakmixen en tussendoortjes. In de feestdagen blog box zaten deze heerlijke producten die op de foto te zien zijn. Mijn favoriet waren boven verwachtenting de rijstwafels met kikkererwten! Benieuwd naar nog meer producten van Leev.nu neem een kijkje en shop bewust!

Jeh Jewels sieraden met een verhaal


Oeeeh in de feestdagen blog box zit een cadeaubon van jeh jewels! Een sieradenmerk van Nederlandse bodem, opgericht door moeder en dochter. De collecties worden met liefde ontworpen en op ambachtelijke wijze gemaakt. Ze werken alleen met hoogwaardige materialen en dat is zeker terug te zien aan de prachtige sieraden! Laat je inspireren voor mooie sieraden en neem hier een kijkje!

Een lederen portemonnee van Micmacbags


Wat onwijs mooi. De kwaliteit en de printjes die erop zitten, ik ben verliefd! De portemonneetjes zijn gemaakt van onbehandeld leer en straalt puur vakmanschap uit. Ze zijn gemaakt in de eigen fabriek van Micmacbags in India. Waar onder de juiste arbeidsomstandigheden eerlijke en duurzame producten worden gemaakt. Micmmacbags heeft een groot mooi assortiment in tassen, luiertassen (ik wil het!) en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden neem gerust een kijkje op de website.

Make up van Ariane Inden: Lip potlood

kè dit is nieuw voor mij ik heb serieus, nog nooit een lip potlood gebruikt. Vroeger heeel vroeger weleens geprobeerd maar kwam eruit de te zien als Donald duck, geen succes. Nou ik heb hem er even bij gepakt en ik moet zeggen dat het een hele mooie kleur is. Ik heb het ook aangebracht maar ik ben er gewoon niet zo’n fan van een lip potlood. Wat ik heel mooi vind aan Ariane Inden dat het geheel meuk vrije make-up is! Wil je het gehele assortiment bekijken klik dan hier en wie weet vind je een mooi product wat bij jou past.

Zo dat was de unboxing van de feestdagen blog box van Rvg media. Ik vond er weer super toffe producten in zitten. Heel diverse en kwalitatieve producten ik ben zeer tevreden en je hebt er daadwerkelijk wat aan. Mijn portemonnee is al in gebruik! En de meeste producten van Leev al opgegeten en Dixit al gespeeld. Wat is jouw favoriet uit het rijtje?

Ik ben dol op een blog box of verrassings- box hier kreeg ik een planten box!

Wil je meer van mij zien? Volg me op Instagram, see you there!

totop