botanisch-behang-trend

Behang trends voorjaar 2020 bij colorstore.nl

Woehoe, het voorjaar komt er weer aan. Ik weetniet hoe het bij jullie zit maar ik heb altijd wel een soort of opruim woede en verander dwang rond deze tijd. Nieuw jaar, nieuw huis! bij colorstore.nl vind je allerlei soorten behang trends voor komend seizoen. Wat plakt iedereen op de muur dit voorjaar?

Behang trends

Tegen woordig mag een behangetje weer lekker gezien worden. Je hoeft niet rustig aan te doen, het behang mag spreken in de ruimte. We zagen zeker in de jaren ’90 dat behang op de muren mocht. En daarna toch een flinke terugloop en vaak moest en strak en clean. Maar het is weer helemaal terug van weggeweest! Ik laat je de behang trends zien van dit moment!

behang met industriële look

Je ziet in de huidige interieurs dat een wall brick helemaal de trend is van het moment. De robuuste stoere uitstraling ervan laat je huis leven. Maar ook de beton look blijft terug komen dit met gouden accenten erin geeft net die extra dementie.

wall-birck-behang

Behang Botanisch

Yes, ook botanisch groen behang komt natuurlijk weer terug. Haal lekker veel groen in huis is sowieso een goede blijvende trend. Maar ben jij geen planten mens en laat je alles dood gaan? Haal lekker een botanisch behangetje in huis voor een groene mooie sfeer! Wat ik zelf gedaan heb met behang is een MFD plaat voorzien van een printje.

Botanisch-behang-trend

Subtiel een gouden touch

Chique de friemel. Je ziet een gouden touch veel terug komen in het interieur niet alleen met accessoires maar ook op de muur. Dit is subtiel toegevoegd in het behang zoals hier in het lijnen spel of als mooie vlokken. Het geeft een mooie chique uitstraling en erg strak.

Ik ben helemaal gek van mooie behang en krijg er helemaal zin in. Mijn favoriet is op het moment met de gouden touch, welke zie jij het liefst terug?

totop