Bundleboon unboxing

Review en unboxing Bundleboon door Stephanie

Jeej, ik ben mama! Maar wat moet hij aan? Deze vraag stel ik mezelf dagelijks, er is namelijk zo veel leuks te verkrijgen dat zijn kast al vol hing voor ik überhaupt bevallen was. Zou een Bundleboon box wat voor ons zijn? Ik geloof dat dit best herkenbaar is voor een heleboel mama’s (en misschien ook wel papa’s). Naarmate je kind ouder wordt ga je toch een “eigen stijl” creëren, althans dit was bij mij het geval. Voor de bevalling hebben vaak de hormonen de overhand en koop je alles wat de cuteness factor uitstraalt. 

Een persoonlijke styliste voor mijn kind.

Na de geboorte waren er in mijn geval een hoop dingen die niet mooi stonden, niet bij zijn figuur paste of gewoon verkeerde maat voor het verkeerde seizoen. Daarom besloot ik om het nu eens anders aan te pakken.  En een een Bundleboon box te bestellen.

Alle maatjes die ik tijdens de zwangerschap gekocht heb (maat 50-68) zijn inmiddels bijna te klein, ik heb nu een bepaalde stijl die ik het mooiste vind maar kom toch altijd terecht op dezelfde plekken om kleding te kopen. Ik had op internet al vaker Bundleboon voorbij zien komen en tijdens mijn zwangerschap zelfs al een paar keer op het punt gestaan om dit te proberen, maar nooit gedaan. Nu vond ik het tijd om voor zijn maatjes 74 Bundleboon te gaan inschakelen. Ik wilde nieuwe merkjes ontdekken, out of the box gebracht worden en eens wat nieuws proberen. 

Bundleboon chat service

Als je begint op de website van Bundleboon word je direct een chat ingeleid, hierin worden wat vragen gesteld over je kind en over de stijl die je voor je kind voor ogen hebt. Ik had voor Thijmen aangegeven een avontuurlijke en minimalistische stijl te willen, aardetinten als kleuren en ik wilde absoluut geen paars. Liefste geen printjes, streepjes vind ik wel tof. Omdat ik een volledige nieuwe garderobe nodig had voor Thijmen wilde ik van alles wat, broekjes, shirtjes, truitjes etc. Je kan namelijk ook aangeven dat je kind al voldoende broekjes heeft dus voornamelijk voor shirtjes wil gaan. Dan is uiteraard de maat van je kind belangrijk, de bouw en vragen ze of je een paar merkjes wilt opnoemen die je normaal koopt of mooi vindt zodat ze een beetje een idee hebben wat voor stijl je voor ogen hebt. Hierna gaan ze aan de slag.

Een paar dagen later werd ik gebeld door de persoonlijke styliste.

Een paar dagen later werd ik gebeld door de persoonlijke styliste. Ze wilde nog wat meer informatie weten over de dingen die ik had ingevuld om er zeker van te zijn dat er straks wat op de mat zou vallen wat echt bij ons paste! We hebben een topgesprek gehad en ik heb nogmaals duidelijk gemaakt wat ik voor ogen had. Nu was het afwachten wanneer Bundleboon op de mat zou vallen. 

Yes, de Bundleboon box is er!

Weer een aantal dagen verder was daar dan eindelijk de Bundleboon box! Ik was zo nieuwsgierig wat erin zou zitten. Bij het openen van de doos vond ik 3 leuk verpakte pakketjes, om alle drie de stapeltjes zat een leuk strikje zodat ik kon zien wat erbij elkaar gematched was. 


Het eerste setje bestaat uit een omslagshirtje en een legging broekje. Zowel het shirtje als het broekje zijn van het merkje Mini Sibling, hier had ik nog nooit van gehoord maar ik ben verliefd! Het is minimalistisch en toch ook stoer. Het broekje ben ik helemaal verliefd op, deze heeft een soort wafelstofje in een mooie groene kleur en het logo van Mini Sibling is in het klein over het hele broekje gedrukt.  

Het tweede setje is een setje van drie kleding stukken. Weer een legging broekje, ditmaal van het merkje Wheat, een Deens merk waar ik tot op heden ook nog niet van had gehoord. Het is een dun broekje en ik vind hem perfect. Daar bovenop een shirtje van Mini Sibling in de kleur bruin (eigenlijk mokka, maar ik vind het bruin). En als finishing touch een donkerblauw vestje van Daily Brat met houten knoopjes. Nog een merkje waar ik niet eerder van gehoord heb. 

Het laatste pakketje bestaan in mijn optiek uit twee setjes. Dus eigenlijk zijn het er vier in plaats van drie. Het ene setje is een okergeel truitje van Sense Organics met daaronder een grijs broekje van Wheat. Dit broekje is niet echt mijn ding en ik vind dit setje dan ook het minst mooie setje van alles. En het tweede deel van dit pakketje is een boxpakje van Little Indians met slofjes van 1+ in the family. Supertof ook weer!  

Conclusie wat vind ik van Bundleboon

Nadat je alle kleding hebt ontvangen heb je 5 dagen de tijd om alles te passen. Daarna stuur je terug wat je niet hoeft of liever in een andere maat ontvangt en vervolgens krijg je pas de rekening! Ik ben blij verrast met alles wat ik heb ontvangen, de meeste dingen zijn echt wat ik heb aangegeven en wat ik voor ogen had. Setje 1 en setje 2 hebben vooral mijn voorkeur en setje 3 vind ik wat minder. Het boxpakje vind ik dat weer wel super, maar staat wat minder mooi bij Thijmen. Ik ga dit zeker nog eens doen! 

Wil je vaker geïnspireerd worden door Stephanie. Op haar Instagram deelt ze ook veel mommy en interieur things! Ook schrijft ze vaker voor Happy Ayla lees haar vorige blog over Shutters in de baby slaapkamer!

totop