vingino 2020

De leukste kinderkleding van 2020, hippe kids!

Iedereen met kinderen weet hoe lastig het is kinderkleding te kopen. De kinderen weten vaak precies wat ze wel of niet willen dragen, en heb je eenmaal de perfecte kleding voor ze gevonden, dan zijn ze er binnen no-time weer uitgegroeid.

Om je een handje te helpen hebben we in dit artikel de leukste kinderkleding van 2020 voor je op een rijtje gezet. Met leuke merken en speels accessoires weet je zeker dat jouw kind er ook dit jaar weer hip bijloopt. Verschillende merken hebben dit jaar een hartstikke leuk assortiment. Onder andere met Vingino kinderkleding ben je er van verzekerd dat de kinderkleding van je kids voldoet aan de nieuwste mode.

vingino 2020

Kinderkleding voor jonge dames

De koude dagen zijn voorbij, en de zonnige dagen lijken ons toe te lachen. Hoogste tijd om dus eens te gaan kijken naar wat de trends zijn voor in de lente en in de zomer. Voor de meiden zijn de trends dit jaar heerlijk kleurrijk. Veel kleur, leuke patronen en opvallende prints zien we overal terugkomen. De kleding voor de jonge dames is in 2020 niet alleen maar meisjesachtig. Dit jaar is het een trend wel voor meisjesachtig te gaan, maar dan met een stoere touch. Ook bloemenpatronen en dierenprints zijn dit jaar niet weg te denken. Juist met zulke prints zijn de mogelijkheden oneindig. Een roze panterprint zorgt bijvoorbeeld voor die meisjesachtige maar stoere look. Een leuke korte spijkerbroek eronder, en de outfit is helemaal af!

vingino 2020

Het leukste voor jongens

Ook voor jongens zijn er dit jaar genoeg trends. Ga voor een stoere legerprint of voor een stijlvolle combinatie van denim. Combineer een leuk shirt of een leuke blouse met een stoere spijkerbroek, en je weet al zeker dat jouw zoon er op en top uitziet. Ook felle kleuren zijn dit jaar niet weg te denken bij jongens. Vooral in de zomer is een T-shirt met een vrolijke neon kleur een item wat niet mag ontbreken in de kast van jonge jongens. Met de kinderkleding van het Nederlandse merk Vingino voldoen je kinderen helemaal aan de modetrends van het jaar 2020! Wil je meer tips voor jongens kleding lees deze blog even van Sproetjeshuis zei geeft je outfit tips onder de €15 euro, shopse!

Of laat jij de geheel verrassen en ga je voor een Bundelboon box? Wat het is en wat houd dat precies in? Dat lees je hier allemaal.

totop