Qnect voor google home

Cadeau inspiratie voor kerst met de feestdagen blogbox 2021 RVG media

Het fijne bureau RVG media had mij weer benaderd voor de feestdagen blogbox van 2021. Het is elk jaar weer een feestje om te krijgen en te openen dus daar heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd. Ik neem jullie mee wat erin zit en natuurlijk kunnen jullie hier goede cadeau inspiratie voor kerst op doen.

Qnect perfect cadeau voor je vriend

Smart home apparaten van Qnect

Yay, boffen wij even. Wij hebben ons huis al vrij veel van smart producten voorzien. Alle lichten gaan aan met onze google home bijvoorbeeld. En zo nog meer apparaten in huis. En van Qnect kregen we nog meer slimme producten. Zoals de indoor plug met energie meting, een outdoor slimme stekker, een LED strip, en een binnen camera. Echt mega handige items die we allemaal goed kunnen gebruiken. Ze zijn ook nog goed betaalbaar en je koopt het gewoon bij de Gamma! Kijk hier even voor de Qnecthome producten. De producten zijn heel simpel te installeren je kan via je smartphone de producten bedienen of natuurlijk een afstandbediening handig als je je smartphone even niet bij de hand hebt!

Melano Jewelry korting

Melano Jewelry wisselbare collecties

In de mooie blogbox zat een prachtig sieraden setje van Melano Jewelry, te leuk om te geven met kerst. Ze hebben diverse verwisselbare collecties zoals deze van de Twisted Circle collectie. Je kan alle steentjes los halen en met elkaar combineren. Maak je eigen mooie sieraad en wat bij je past. Als je van verandering houd is dit natuurlijk perfect zo kan je vaak wisselen van items op het sieraad en heb je nooit hetzelfde. Leuke cadeau inspiratie voor kerst! Shop je sieraden hier en ik mag je ook nog een leuke korting op Melano Jewelry geven van 15% met de code WINTERBLOG15! geldig tot 14-02-2022

kerstcadeau denksport

Quiz puzzels van denksport

Op 1 november verscheen er een nieuw soort denksport boek van Quizpuzzel. De naam verteld het natuurlijk al een beetje. Het is een combinatie van puzzels en diverse quiz vragen. De makers van het boek zijn geen onbekende namelijk Tex en Thomas. Tex is comedian en tekstschrijver hij is bekend van Lubach en klikbeet en schreef zelf ook nog een boek. En Thomas is mariene bioloog en quizvragenmaker. Hij bedenkt onder andere de vragen voor het tv programma de slimste mens en organiseert zelf ook pubquizzen! Dit boek zit vol humor en zet je ook nog een goed aan het denken! Je koop hem in diverse boekhandels of hier online.

thnx tag cadeau voor kerst

Thnx tags QR voor al je spullen

Ben jij ook iemand die vaak wat vergeet of kwijt raakt? Thnx tags is echt een uitkomst je maakt het vast aan je spullen zoals je tas of doe je hem in je portemonnee. Als je deze dus kwijt raakt en iemand vind hem hoeft hij alleen de QR te scannen en hoppa, die persoon ziet je gegevens. Geef jij dit unieke cadeau onder de boom? Check even de website en ik mag je een korting aanbieden op de thnx tags van 20% met de code: AZ20 hij loopt tot einde jaar 2021.

suprice factory het kerstcadeau 2021

Cadeau inspiratie voor kerst met suprice factory

Lastig soms om goede kerstcadeautjes uit te zoeken en te bedenken. Altans ik moet zeggen dat ik voor sommige heel makkelijk vind meestal voor de vrouw, en de mannen toch een stuk lastiger. Maar daarvoor is een cadeaukaart van suprice factory echt een uitkomst. Je geeft hiermee namelijk een beleving cadeau. Hoe vet is dat je kan kiezen uit diverse belevenissen zoals, racen op Zandvoort, dineren op hoogte en ga zo maar door. Uiteraard kan je ontvanger zelf een datum en belevenis kiezen. Als je hem nu besteld krijg je hem helemaal mooi ingepakt thuisgestuurd! Kijk op Suprice factory voor de bon.

Dit waren alle items uit de feestdagen blogbox van RVG media 2021. Als je en andere blog wilt lezen deze cadeautjes zijn ook nog steeds leuk natuurlijk. In deze editie zitten weer de leuke items in die je goed kan gebruiken van cadeau inspiratie voor kerst. Veel shop plezier en laat je weten als je wat leuks gekocht hebt?

totop