Badkamer trends 2022 van badkamermeubelen tot toiletten.

Badkamer trends 2020 van badkamermeubelen tot toiletten. Hier een goede top vijf waar je een mega dosis inspiratie uit kan halen. Elke badkamer heeft zijn of haar verhaal en we gaan binnen kijken bij badkamers van vijf Instagrammers van badkamermeubelen tot toiletten. Maar wat maakt een badkamer zo spannend? Badkamermeubelen zijn echt een groot meubelstuk in je badkamer wat een blikvanger is, samen met een mooie tegel en gebruik van sanitair is dit de grootste basis van je badkamer. Kijk je mee naar de badkamer trends 2022?

Black is the happy color


Wauw, Manieke haar badkamer staat vol met eyecatchers. Je weet niet waar te beginnen. Alles ademt Manieke haar style uit. De contrast tussen zwart en wit gebruikt ze natuurlijk maar ook de luxe uitstraling en warmte van het gebruik van marmer. Dat is echt een badkamer trend voor 2020. En dan is er ook aan elk detail gedacht afwerking zwarte kranen en sanitaire en zelf het toilet papier. De badkamermeubelen in het zwart zie je ook veel terug komen.

Scandi fantastic


Dee heerlijke badkamer van Lisette om echt tot rust te komen. De mooie gladde vloer en wanden stralen eenheid uit en vormen hierdoor een mooi geheel. De combinatie met verschillende materialen en structuren gebruik maakt het weer een tikkeltje spannend!

Dark and green


De badkamer van Sandra blijft fascinerend. Ze weet de elke keer haar redelijk kleine badkamer waar alles in zit weer een nieuw leven in je blazen met haar styling kunsten. Een likje verf op de muur en nieuwe accessoires en aankleding zoals handdoeken of een kleedje op de grond doet wonderen. Ik kijk altijd mijn ogen uit! Plantjes in de badkamer doen het altijd goed en dat blijft in 2020 ook terug komen. Al mag je ook een echte neppe neerzetten!

Hotel chique


Frederique haar grootte wens in haar nieuwe huis was een hotel gevoel. Nou believeee me dat is gelukt. Haar huis ademt hotel sfeer en luxe. Dit heeft ze perfect neergezet. Zo ook in haar badkamer met dubbele douche en een regendouche, walking in shower! Het gebruik van grote tegels en een mooie houten badkamer meubel maakt het af.

Landelijk modern


De boerderij van Ursula is omgetoverd tot een prachtig woonhuis. Alles is van top tot teen aangepakt en zo ook de badkamer. Wat zo mooi is dat ze veel details van de oorspronkelijke boerderij hebben behouden. Kijk maar de mooie bielzen zijn prachtig zichtbaar. En het gebruik van het sanitaire modern zo blijft het contrast erg mooi zichtbaar.

Ben jij dol op trends spotten van dit jaar? Bekijk hier de bang trends van 2022!

Zo hier een een dosis inspiratie op een rijtje met mooie trends. Heb je al zin om aan slag te gaan in de badkamer?

totop