vrij staand bad

Vrijstaand bad ervaring een droom van Marisca

Toen we hoorde dat we huis hadden en helemaal los gingen met wat en hoe gaan we alles zouden gaan indelen. Stond zeker een bad hoog op ons wensenlijst. Toen ik ook nog is in een woon programma een zolder verbouwing zag waarin ze een vrijstaand bad maakte was ik helemaal om.

vrij staand bad


Een vrijstaand bad dat is wat ik wil en wat er echt moet komen. Gelukkig heb ik een hele handige man, die bijna elk idee waar ik mee aan kom wel uit kan voeren. Het is ook zeker een trend van dit moment kijk maar eens bij deze blog over de badkamer trends van 2020!

Vrijstaand bad ervaring en wat vind ik zo leuk eraan?


Het is voor mij niet alleen maar een bad. Maar iets wat echt iets toevoegt in ons kamer. Het is handig om schoon te maken, het staat super en is lekker groot. Maar dat is ook gelijk het enige nadeel. Het duurt wel even voordat dat hij vol is.

Hoe heeft mijn man hem gemaakt:


Het bad staat op een verhoging, alle leidingen lopen eronder en juist de verhoging maakt het bad extra mooi. We kozen voor een vrij staand bad op zolder zodat we in de badkamer meer ruimte hebben voor een dubbele wastafel en een brede douche. En ik vind het super mooi in de slaapkamer. Het geeft een heerlijk luxe gevoel net of ik elke avond een hotel kamer binnen loop.

Hoewel, het gevoel altijd maar kort is want ik moet zelf mijn bed opmaken en het bad zelf weer drogen, haha. Ook onze dochters maken ook graag gebruik van het bad met een heerlijke grote bruis bal bijvoorbeeld. Of op de zelf gemaakte plank met de I pad of laptop een filmpje kijken.


Dus wij hebben zeer zeker geen spijt van ons bad. En mochten we ooit gaan verhuizen willen we ook weer zo’n heerlijk bad!

Wil je meer lezen en zien van Marisca volg haar op Instagram.

totop