Beau: Bathroom is an attitude

BATHROOM IS AN ATTITUDE…

Ben je iemand die totaal geen nut ziet in het hebben van een bad of juist iemand niet kan zonder een bad kan, die van betonlook of juist van classic chique uitstralingen houdt? Wil je de badkamer renoveren maar je geeft hier al jaren lang geen prioriteit aan of ben je in tussen plannen aan het maken hoe je volgende badkamer eruit zou zien?  Keuzes zijn interessant om te zien maar we kunnen de trends helaas niet negeren.

Let’s start:

1.Badkamer is een plek die we gezellig kunnen aankleden met planten ? Alleen kale tegels en een ruimte voor de douche is zo 1990! Heb je niet genoeg daglicht in de badkamer? Dit wordt verbouwen!

@wonen_by_chantal

 

@styleachterover

 

2. Badkamer is een plek om te chillen. Leuke kaarsje, hapjes, misschien een glaasje bubbel? Als je een bad hebt, weet je heel goed wat ik bedoel.  Het bad is een must have… Maar wat voor bad? Een losse!!! Het is luxe, je hebt er ruimte voor nodig, klopt maar een los bad is laatste tijd in the spotlight.

  

@beauinsideout

 

@glenn.by.glenn

 

3. Wait… There is another trend: dat je niet kan zien of het wel of niet de badkamer is. Het kan enkele seconden duren tot je beseft wat voor ruimte het over gaat: Slaapkamer geïntegreerde badkamer: Van bed snel naar bad of de douche, heerlijk!

@livingatno.50

Welke trend volg ik? Eigenlijk van alles een beetje maar vooral nummer 2.  ‘Zullen we naar bad?’ vragen we aan elkaar. Dan hebben we de meeste efficiënte supply chain organisatie: Ik ga gelijk bad aanzetten met heerlijke geurtjes en Roderick gaat drankjes en hapjes regelen. Dit zijn de momenten wanneer we beginnen te dromen en eindeloos met elkaar kunnen praten. Dankzij ons gezellige badkamer…
 
Much loves,

totop