De stayhome blogbox unboxing!

Yay, het was weer zo ver. Ik mocht een stayhome blogbox ontvangen van RVG media. Hoe toepasselijk in deze tijd 😉 Ik neem je gauw mee met de toffe items wat erin zit. Iets om je thuis te vermaken en mooi te maken wat denk jij?

Het is altijd een feest om de blogbox te ontvangen van RVG Media. Ze pakken het altijd super tof in. Dit keer zitten de merken Asmodee erin van de gezelschapsspellen, Princess home, Sigg en tuincentrum van Leurs!

Asmodee gezelschapsspel

Ik ben vereerd dat ik weer een blogbox mag ontvangen en het merk Asmodee zit er gelukkig altijd in als ik de box mag krijgen. Wij zijn echt van de spelletjes. Dit keer zit het spel ‘Hint’ erin het is een tof partyspel waarin je begrippen moet raden van teamgenoten. Dit kan zijn door neurien, praten, tekenen of uitbeelden. Het is een super leuk spel om te doen. Lekker chippie en borreltje erbij!

Hint van Asmodee

HG in de stayhome blogbox!

Yes, hier mega fan van HG. We hebben al een heel assortiment in huis van HG dus altijd welkom. We zijn nog niet met alle flessen bekend die ik ontvangen heb dus die kunnen we uitproberen! Zo was de badkamer en de wc toe aan een poetsbeurt. En nu kunnen we deze gelijk uitproberen. Ik heb eerst de alledag toilet spray gebruikt even in laten trekken en daarna met vochtige doek afnemen, hij glimt weer. Wat handig is dat je ook deze spray kan gebruiken voor de deurkruk. En daarna heb ik de toiletgel in de pot zelf gedaan om wat kalkaanslag te laten verdwijnen nou met de toiletborstel er langs en het is weg, top!

Stijlvol tafelen met Princess

Oeehh dit item in de stayhome blogbox vind ik echt super. We houden van lekker eten en tafelen. En deze bakplaat van Princess mag gezien worden met zijn design pootjes past perfect in ons interieur! De plaat is geschikt voor binnen en buiten en hij kan ook nog in de vaatwasser, helemaal top!

princess bakplaat
Princess bakplaat scandinavisch

SIGG hot en gold thermosfles

Oke ik heb een haat-liefde verhouding met thermosflessen. Ze mogen mij niet maar ik probeer telkens weer een uit die niet lekt en ook echt goed warm of koud blijft. Ik kan je vertellen na een maand uitvoering uitproberen is dit een blijvertje! Naar het strand had ik lekker koud water met ijsblokjes meegenomen en het was na een aantal uur nog steeds koud! En nu neem ik s morgens koffie mee op route erin en blijft goed warm. Ik zou graag de blauwe er nog bij willen!

thermosfles heet
Hot en gold thermosfles

Bezoekje aan tuincentrum van Leurs

Dit was tof! Er zat een cadeaubon in de stayhome blogbox van tuincentrum van Leurs. En het was het rijden waard wij moesten dik twee uur in de auto zitten. Maar we verheugde ons al op de lekkere pizza en rondstruinen tussen de planten. Eenmaal aangekomen had Anna lekker gepoept, hoppa! En daarna zijn we door het tuincentrum gaan lopen Anna vond het ook geweldig en er was zelfs een speelwereld waar ze even heeft gespeelt. Wij hebben gesmikkelt van de pizza en we zijn niet met lege handen naar huis gegaan. We hebben veel leuks gescoord onder andere mooie calathea’s die stonden op mijn wishlist!

tuincentrum van leurs
Pizza en droogbloemen bij tuincentrum van Leurs

Deze toffe items en bon zat dus in de stayhome blogbox die ik ontving. Hopenlijk heb je net zo genoten als ik!

totop