Kim: Eigen trend!

Hallo allemaal.

Allereerst nog de beste wensen voor 2018. Een beetje laat maar mag nog toch.
Dat we in 2018 elkaar nog meer mogen inspireren met onze interieur foto’s en blogs.]

Zo, nu er weer plek over is nadat de kerstboom is verdwenen. Is het eens tijd om te kijken wat we in het nieuwe jaar gaan veranderen/aanpassen. Ik kan jullieĀ  natuurlijk wijs gaan maken wat de trends worden voor 2018 maar dat laat ik maar achterwege. Ik vind het leuk om met jullie te delen wat MIJN eigen trends gaan zijn dit jaar maar daar blijft het ook bij šŸ˜‰

Inmiddels heb ik okergeel in huis achtergelaten in 2017. Ik vond het niet echt iets kerst uitstralen dus heb ik het verbannen. Maar misschien komt dit in de lente weer terug. Voor nu is er vooral zwart voor in de plaats gekomen.Ā Iets wat mijn vriendje niet echt ziet zitten omdat we altijd opzoek moesten naar iets wit’s al had ik iets in het zwart gezien. Sorry!!
Het begon met een mooie zwarte sterrenslinger en opeens ook een zwart bijzet tafeltje. Wat een rust straalt het uit.Ā  Ben er nog steeds blij mee. Dus ik denk dat ik dit jaar op zoek ga naar nog meer zwarte assecoires!
Maar vergeet ook het groen niet. In alles vormen. Van kussen of verf tot in planten.Ā Ik denk dat groen in 2018 ook zeker sterk aanwezig blijft in ons huis. Ik denk datĀ  de trend “urban” wel door trekt naar 2018. And i love it! Hoe meer groen hoe beter.
Verder hebben wij geen hele gekke verbouw plannen voor 2018. Alles is ten slotte net af. Alleen de puntjes op de i. Zoals de trap. Daarvoor moeten we nog een goede oplossing vinden en dan is alles wel zo goed als af.
Oh en dan hebben we het dakterras nog. Daar willen we graag een vlonder of zoiets dergelijks, zodat we daar ook lekker kunnen relaxen. Zeker in het voorjaar is het daar goed vertoeven!
2018 gaat dus het jaar worden waarin we alles af gaan ronden in huis.
En het jaar waarin ik vast wel weer (te) veel ga veranderen.
Wat zijn jullie interieur plannen voor 2018?!
Ik wens jullie alle goeds toe voor 2018 en natuurlijk heel veel woon plezier!

totop