Francisca: Slaap kamer geheimen

Mijn slaapkamer geheimen? Op het moment gebeurt er in mijn slaapkamer? Weinig spannends J, namelijk een baby van 3 maanden in slaap krijgen, voeden en pitjes poepluiers verschonen.

Tussendoor zijn we vooral blij als we een paar uur kunnen slapen sinds de geboorte van Vince moehaha!

Even zonder dollen…

 

Ik vind het geweldig om mijn slaapkamer te stylen. Een sprei geeft gelijk een nieuwe look en planten of bloemen doen ook veel qua sfeer (en zuurstof), vind ik.

Wij slapen op onze zolder en we hebben hier 2 jaar geleden bewust voor gekozen. Reden hiervoor was, dat ik het wel een mooi idee vond dat wij ouders boven ons kroost sliepen, als een soort bescherming of zo. Daarnaast vond ik mijn toen nog 3 jarige zoon te jong om op zolder te slapen. In verband met s’nachts de trap af moeten. Op dit moment staat het aanschuifbedje van Vince nog naast mijn kant van het bed. Lekker cocoonen samen!

Het is een ruime zolder, met veel licht door 2 dakramen en een recht raam. Er is geen kast, omdat we hier een aparte kamer voor hebben. Hierdoor staat er alleen ons bed en een tafeltje en dat geeft rust. De basis hebben we rustig gehouden, met licht laminaat en een lichtgrijze kleur op de muur achter ons bed. We hebben genoeg ruimte achter schotten om onze kerstmeuk etc achter te zetten. Netjes weggewerkt dus. De foto op hout boven ons bed is van onze huwelijksaankondiging In de sneeuw 5 jaar geleden. Meestal style ik hier omheen, omdat ik hem nog heel mooi vind!

Toekomstplannen voor onze slaapkamer hebben we zeker, namelijk een dakkapel in plaats van de 2 kantelramen en een mooi groot losstaand bad met een groot raam erboven om sterren te kijken. Hoe romantisch! Mijn zoon heeft er laatst de wateraansluiting nog gecheckt (kraan VOL open!) en yep, hij doet het! Jammer dat alles blank stond, maar gelukkig hebben we speciaal laminaat wat ook in badkamers wordt gelegd, dus hierdoor veel kunnen redden!

Nou, ik ga maar weer eens een baby voeden etc etc en daarna vlug een paar uur slapen in mijn goddelijke nestje 😉

 

Wil je meer spannends zien van mijn slaapkamer?

 

Dat kan je vinden op: www.instagram.com/interior_by_fran

1 Comments

  1. Wat een prachtige slaapkamer!
    Ik ben er helemaal jaloers op :).

    Groetjes,
    Eline van Sukhi.nl

totop