Anne

Hallo allemaal! Mijn naam is Anne!

Op instagram en andere media kennen jullie mij misschien als Anne_Kohnke. Ik ben gek op interieur en een heel hoop andere dingen zoals koken, make -uppen, tekenen en tuinieren. Als ik het ene beheers zoek ik weer iets anders 🖤 Het houdt je van de straat!

Ik zal mijzelf voorstellen, ik ben getrouwd met Yoerian, we hebben 2 katten en sinds kort een hondje. Wij wonen sinds februari 2018 in een koopwoning in Woubrugge. Alle verbouwingen etc zijn nog in volle gang.

Mijn stijl is enorm veranderd sinds het verhuizen. Tenminste, in het huurappartement moesten we wat meer roeien met de riemen die we hadden. En nu het huis van ons is, gaan we echt los. Ook heeft Yoerian nu veel meer inspraak. Omdat het niet meer tijdelijk is allemaal. Dus het is een samensmelting van onze wensen en stijl! Ik zou mijn stijl omschrijven als donker, industrieel en sober.

Ik hou ervan om het echte leven te delen en niet alleen het mooie plaatje. Soms met humor soms met tranen.
Bij ons thuis doen we het liefst alles zelf en de lessen die we daaruit trekken schrijf ik graag op. Verder hou ik vaak van net even anders. Ik hang niet snel dezelfde ixxi als een ander op bijv, ik hou van rare tattoo’s en piercings en ik rij graag motor. Als ik eenmaal wat in men hoofd heb, dan moet het zo gebeuren! Dat was ik in een “notendop”! Ik ben mega enthousiast om te gaan schrijven voor jullie bij Ayla! Tot snel!
Groetjes Anne

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.
totop